Boleče grlo in peta čakra

Grlo- čakra se nahaja okoli regije grla / vratu. Barva, povezana s to čakro, je modrakot nebo in odraža našo sposobnost poštenega komuniciranja. Glas je vibracija, in ta energetski center vpliva na vibracije, ki pridejo iz naših ust. Si kdaj kritiziral osebo in se nisi zavedal, kako so te besede prišle iz ust? Si kdaj lagal in nisi mogel razložiti, zakaj? Ali vedno trpite zaradi bolečega grla? No, to so skupni znak za neuravnoteženo čakro v grlu. Ko je čakra uravnotežena, govorimo resnico ves čas, izboljšujemo sposobnost komuniciranja in besede, ki prihajajo iz naših ust, dobro nadziramo. Z zdravim grlom, čakro imamo sposobnost, da nadzorujemo, kdaj govoriti, in to je zelo pomemben dejavnik, ko gre za duhovni razvoj, kajti govorjenje, kadar ni potrebno, je samo velika izguba energije. Boleče grlo pa je pomebni faktor tega.

Ko je čakalna žarnica preveč aktivna, govorimo dosti, in v zameno nikoli ne poslušamo. Če želite poslušati, bi morali imeti miren čisti um, in ko je uravnotezena grla čakra, se bodo prave besede iztekle iz nič; Zato je zelo pametno uravnotežiti vašo čakro v žrelu, da izboljšate svojo sposobnost, da poslušate druge in govorite prave besede. Boleče grlo nam je lahko jasen signal za nepravilnosti.

Meditacija na bolečem grlu

Potrebno je manj kot 10 minut, da meditirate na grlu čakre. Udobno sedite na pravem mestu, kjer vas ne bo vznemirjalo v času te vaje. Do zdaj, če sledite člankom iz čakre, že veste, kako sprostite svoje telo, če ne, tukaj je citat sprostitvene tehnike spodaj:

udobno sedite in se prepričajte, da se ne moti vsaj deset minut. Začnite dihati počasi in globoko. Počutite se, ko se dihate, se sprostite, se pustite, da se vaše noge sprostijo, sprostite noge, boke in torzo. Naj ta val sprostitve premakne vašega hrbtenjača, ki sprošča vse mišične skupine v hrbtu, čutite, da sprostitveni val premakne območje trebuha in nato počasi spusti prsne koščke, ki sproščajo vse mišice in organe na tem območju. Dopustite, da se sprostitveni val počasi premakne na ramena, vrat in glavo, nato ga počutite na obrazu, pustite, da sprostite vse mišice na obrazu, počutite se, da ta val sprostitve prevzame celotno telo, dokler niste popolnoma sproščeni.Zdaj, ko ste sproščeni, si predstavljate in občutite modro kroglo, ki se vrti v vašem predelu grla, počutite se da se giblje naprej in nazaj, levo in desno, gor in dol, popolnoma očistite regijo vratu. Ko čutite vibracije, ki rastejo v predelu grla, recite in čutite naslednja potrdila: »Komuniciram popolnoma s seboj in drugimi. Govorim samo, ko potrebujem. Lahko drugim poslušam čisti duh in zaupam, da bodo besede iz mojih ust bo popolne. Govorim iskreno, govorim ljubezen. ” Nadaljujte s temi izjavami, dokler jih ne boste popolnoma občutili in jim verjite. Ko končate, se zahvaljujte nebu in njegovi energiji za zdravljenje grla čakre in končajte meditacijo.

2- Praktično pametno govorjenje za boleče grlo

Če želite pametno govoriti, bi morali najprej razumeti, kako poslušati. Mnogi od nas padejo v napako, ko poskušajo pripraviti odgovor, ko nekdo govori z nami, in namesto da pazljivo poslušamo, se trudimo, da analiziramo, kaj slišimo za pravilen odgovor. Če želite poslušati, je, da čutite svoj um iz kakršnih koli misli, ko slišite besede se globoko v sebi, se prepričajte, da bodo besede, ko boste na vrsti govorili, pravkar iztisnili prave besede. To je ključno za pametno govorjenje, kajti če ne boste mogli poslušati, vaše besede ne bodo imele nobene vrednosti. Tudi vadite brez strahu. Ko se bojite, da se izrazite, ker niste prepričani, kako bodo ljudje sodili vaše besede, se obrneš v prosilca za odobritev. Ni važno, kaj ljudje mislijo, izrazite sebe, da čutite veselje, da ste sposobni izraziti sebe.